Hardlopen in Nijmegen met veel aandacht voor techniek, houding en vooral veel loopplezier

De Nijmeegse Loopschool biedt training en begeleiding aan hardlopers van elk niveau. Er wordt gelopen in en om de bossen van Heumensoord (Brakkenstein) en in Nijmegen-Noord (Lent). Mensen die zich gericht willen voorbereiden op een wedstrijd of prestatieloop kunnen bij de loopschool terecht voor trainingen op maat. Maar ook voor de recreatieve hardlopers zijn er vele trainingsmogelijkheden.

Loophuis

De Nijmeegse Loopschool beschikt in Nijmegen over een gezellig eigen loophuis. Na afloop van de training is het uitblazen met een kopje koffie of thee in onze “huiskamer”.  Kleed- en douche ruimten zijn aanwezig.

In Lent maken we gebruik van voorzieningenhart “De Ster”.

Loopprojecten

Loopevenementen genieten bij de Nijmeegse Loopschool veel belangstelling; er wordt gezamenlijk naar een bepaald evenement toe getraind, zoals bijvoorbeeld: de Marikenloop, Zevenheuvelenloop en de Nijmegen Bruggenloop die mede door de Nijmeegse Loopschool jaarlijks wordt georganiseerd.   Op woensdag 14 september 2016 is de 11e editie! Ook de Night Run op vrijdag 15 april is een leuk loopevenement. Voor info/inschrijven 024sport.nl

bruggenloop xl

Nieuws

 

Trainingen Vandaag

 
  • 9:00 - Duurloop voor Gevorderden ca. >15 km.

Loopevenementen

 

Foto’s

 

Nieuwsbrief

 

Partners