Hardlopen in Nijmegen met veel aandacht voor techniek, houding en vooral veel loopplezier

De Nijmeegse Loopschool biedt training en begeleiding aan hardlopers van elk niveau. Er wordt gelopen in en om de bossen van Heumensoord (Brakkenstein) en in Nijmegen-Noord (Lent). Wij richten ons vooral op de recreatieve loper. De absolute beginner, maar ook de gevorderde loper krijgt bij ons de juiste training.

Loophuis

De Nijmeegse Loopschool beschikt in Nijmegen over een gezellig eigen loophuis. Na afloop van de training is het uitblazen met een kopje koffie of thee in onze “huiskamer”.  Kleed- en douche ruimten zijn aanwezig.

In Lent maken we gebruik van voorzieningenhart “De Ster”. En de horecagelegenheid is erg aangenaam.

Loopprojecten

Loopevenementen genieten bij de Nijmeegse Loopschool veel belangstelling; er wordt gezamenlijk naar een bepaald evenement toe getraind. Vooral de loopjes in de omgeving zijn populair. Ook schromen we niet terug om elders in het land, of zelfs Berlijn, Wenen, Barcelona te gaan lopen.

wenen

 

       

Trainingen Vandaag

 
  • 9:30 - Duurloop Half-gevorderden ca. 10 km
  • 9:30 - Duurloop ca 15 km

Loopevenementen

 
Wil je leren hardlopen in een groep en op een verantwoorde manier? Of heb je lange tijd niet gelopen of kom je uit een hardnekkige blessure? Sluit je dan aan bij onze beginnersgroep(en). de trainingen bestaan buiten het hardlopen ook uit techniektraining, houding, souplesse en krachttraining. Ook staat het loopplezier bij ons in een hoog

Foto’s

 

Nieuwsbrief

 

Partners